تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات

با توجه به استقبال گسترده اساتید و دانشجویان گرامی و تعداد مقالات دریافت شده توسط دبیرخانه سمینار، به اطلاع این عزیزان می رساند تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات 18 مهر ماه می باشد.

بنابر این لازم است تمامی شرکت کنندگان محترم هزینه های شرکت در سمینار را تا تاریخ 1 مهر ماه واریز نمایند و فرم تکمیل شده هزینه ها (حاوی فیش حق ثبت نام در سمینار و حق ثبت نام انجمن شیمی ایران) را به آدرس ایمیل سمینار ارسال نمایند.

بدیهی است در صورت پذیرفته نشدن مقاله توسط کمیته علمی هزینه ثبت نام در سمینار عودت داده خواهد شد.

جهت مشاهده توضیحات کامل در مورد هزینه های سمینار و نحوه واریز مبالغ اینجا کلیک کنید.

لطفا پس از واریز هزینه ها  فرم هزینه ها را تکمیل نموده و به آدرس chemometrics.ut@gmail.com ارسال کنید.

* پرداخت حق ثبت نام انجمن شیمی ایران و هزینه ثبت نام در سمینار (بصورت جداگانه) برای کلیه شرکت کنندگان الزامی است.*

توجه:

دانشجویانی که عضو انجمن شیمی ایران نمی باشند می توانند با مراجعه به سایت انجمن شیمی ایران و تکمیل فرم عضویت و پرداخت مبلغ 200000 ریال عضو انجمن شیمی شده و سپس برای شرکت در سمینار مبلغ حق ثبت نام انجمن را بر اساس دانشجوی عضو (250000 ریال) پرداخت نمایند.

بدیهی است ارایه کارت عضویت انجمن در روز برگزاری سمینار برای این عزیزان الزامی می باشد.

توجه:

دانشجویانی که با شرکت در سمینار  هزینه شرکت در سمینار را پراخت نموده اند، شامل 30 درصد تخفیف برای شرکت در کارگاهها می شوند و هزینه کارگاه برای این عزیزان مبلغ 840000 ریال خواهد بود.